lørdag den 2. februar 2013

Særligt til forældrene

Det er vigtigt, at I som forældre er aktive med at give jeres barn det skub, som det kan kræve at tage af sted på et søskendekursus. Det er jer, som de voksne i familien, der skal få dem tilmeldt, ansøgt kommunen og sendt af sted. Det er måske et lidt usikkert barn I sender af sted, men I vil helt sikkert få et barn hjem, der gerne vil af sted igen og som har oplevet et mærkbart løft. Det er en måde at gøre det lettere at være søskende til et barn med særlige behov at give dem mulighed for at være sammen med andre i samme situation.

Pris:
4550,00 kr. pr. deltager (gældende fra marts 2016) som dækker kursussted, kursusmaterialer, forplejning, undervisning, materialer og overnatningen på campen.
Der er mulighed for at få dækket kursus- og opholdsudgifterne ifølge lov om social service § 41, da kurset er handicaprettet. Kontakt sagsbehandleren og hør om mulighederne.

Tilmeldingen til kurset kan downloades som pdf fra Ådalskolens hjemmeside www.aadalskolen.dk og sendes til Ådalskolen, Eriksvej 4, 4100 Ringsted.

Tilmeldingen skal sammen med kommunens betalingstilsagn være Ådalskolen i hænde senest 1 måned inden kursusstart. Ansøg derfor kommunen i god tid.
Alle får besked, om de er optaget på kurset efter tilmeldingsfristen. 3 uger inden kursusstart får barnet tilsendt et deltagerbrev med flere praktiske oplysninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar