lørdag den 16. marts 2013

Søskendekursus for første gang

Nogle har prøvet det før, og nogle skal måske af sted på kursus for første gang. Men hvad er det så lige, der er så godt ved at være på kursus? Vi har spurgt lidt rundt omkring, og her er en top 3 over det bedste ved at være på kursus.

Når du er på kursus, møder du en masse andre børn på din egen alder. På kurset kommer du meget tættere på dem, end du tror er muligt. Der er virkelig en sjov fællesskabsfølelse ganske kort fra start, og man snakker rigtig godt sammen med det samme. En del mener, at et kursus er som en uges fodboldskole i forhold til sammenholdet, men det er jo op til dig at bedømme. Kom og vær med.

Selvfølgelig tager du af sted for at lære noget nyt, og det er da også klart det bedste ved at være af sted. Du lærer en masse nye ting og får en masse gode tips og tricks med hjem. Samtidigt med at du lærer en masse nyt, lærer du også dig selv bedre at kende. Du finder dine egne grænser og får samtidig flyttet nogle gamle. Du får en masse erfaringer af at være af sted, og du vil mindes kurset længe efter. Sidst men ikke mindst kan du helt sikkert bruge noget, af al den nye viden du får - også i skolen.
Nogle gange kan man bare blive helt træt af at være derhjemme og omgås de samme mennesker hele tiden. På kurset møder du en masse nye børn og er samtidigt væk hjemmefra, hvor du slipper for dine daglige weekendpligter og lektier. Når lørdagene er slut, glæder du dig alligevel til at komme hjem til det hele igen. Så tilmeld dig til ”søskendekursus” i september og få også mulighed for at være sammen med andre søskende til børn med et handicap. Vi glæder os til at se dig.

1 kommentar: