onsdag den 1. maj 2013

Tilmelding til søskendekursus


Du tilmelder jeres barn til søskendekursus på følgende måde. På hjemmesiden www.aadalskolen.dk under menupunktet ”NYT søskendekursus” er der en tilmeldingsformular i PDF format. Dette dokument printes ud, udfyldes og sagsbehandleren godkender søskendekurset samt giver betalingstilsagn. Herefter sendes tilmeldingen til Ådalskolen. Først når vi har modtaget betalingstilsagnet er barnet sikret en plads på kurset i efteråret 2013.

Erfaringsmæssigt kan der være stor interesse for søskendekurser, derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig så hurtigt som muligt. Der er begrænset antal pladser, og deltagerne optages i den rækkefølge, de er tilmeldt.

Børnene vil møde andre søskende som også har en bror eller søster med et handicap. De deler erfaringer, oplevelser og viden med andre i samme situation. Børnene lærer noget om forskellige handicaps, - både synlige og mere usynlige handicap. Børnene får svar på en masse at de spørgsmål som de ofte går med i dagligdagen. Børnene får mulighed for at sætte ord på tanker, følelser, reaktioner og roller i forhold til at være søskende. Børnene får nye kammerater og i fællesskab skaber vi alle en sjov kursusramme.

Hvis dette lyder som noget for jeres barn kontaktes sagsbehandleren og fortæl om jeres behov for et søskendekursus.
I skal som oftest skrive en ansøgning og der kan forventes svar efter cirka 4 uger. Så begynd i god tid. Mange sagsbehandlere holder sommerferie i juni, juli og august. På hjemmesiden findes også et kursusprogram som skal vedlægges ansøgningen.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar