torsdag den 29. august 2013

Et kursus for søskende er efterspurgt

Ådalskolens næste søskendekursus nærmer sig med hastige skridt. Nedtællingen er for længst begyndt og vi glæder os rigtig meget til at tage imod alle jer som er tilmeldt på nuværende tidspunkt. Det bliver et rigtig spændende kursus og vi har tænkt på mange gode overraskelser. Der er fortsat et par ledige pladser som du kan nå at få, hvis du altså er meget hurtig.


Hvem er kurset så for?
Søskende til børn med et handicap. Du skal være i alderen 9-12 år.

Hvad sker der?
Der er fokus på søskendeforholdet. Kurset er tilrettelagt dels med oplæg om de særlige udfordringer børnene oplever, når et medlem af familien har et handicap, og dels med at børnene skal arbejde med deres egne forhold. Der lægges særlig vægt på de situationer, man som søskende oplever, og der arbejdes på at finde muligheder.

Søskende
Du får mulighed for, i en grupper med ligestillede, at dele erfaringer, tanker og følelser omkring det at være søster eller bror til et barn med et handicap, samt hjælp til at beskrive de daglige udfordringer og hjælp til at finde løsninger.

Når I er samlet på kursus, er du fri for at skulle forklare og forklare, men kan i stedet dele erfaringer med de andre børn, og det er grunden til, at I straks falder i hak og har lyst til at være sammen, til trods for at I ikke kender hinanden i forvejen. Sådan begynder vi.

Vi tilbyder søskendekursus for børn i alderen 9-12 år, som har en bror eller søster med et handicap. Læs meget mere om Ådalskolens søskendekursus her på Bloggen om fundamentet og om indholdet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar