søndag den 8. december 2013

Super søskende ønsker hinanden en glædelig jul

Det er en god månedstid siden, at vi skiltes på Ådalskolen i Ringsted. Tiden er gået hurtigt synes jeg og i øjeblikket har vi alle sikkert nok at tænke på i form af julegaver, juleønsker, forberedelser, lektier og alle mulige juletraditioner, som vi hver især skal til. Alt sammen noget der hører til december. Jeg synes det kunne være sjovt at sende nogle julehilsner til hinanden her på Bloggen.

Du skriver bare en hilsen i kommentarfeltet nedenfor (send en kommentar). Skriv lidt om hvad du laver, hvad du glæder dig til og hvordan du har det. Måske også et par gode julegaveønsker. Nu er jeg begyndt. Du udgiver det du har skrevet ved at trykke ”udgiv” og du kan vælge at være anonym, hvis du foretrækker det. Skriv kun noget som andre og hele verden må læse med på. Vi glæder os til at se en masse hyggelige julehilsner på kryds og tværs. I og jeres familier ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.

Kærlig hilsen
Birgit, Birgitte og John

1 kommentar:

  1. Kære alle
    Jeg ønsker jer en glædelig jul og mange tak for et fantastisk efterår. Vi er i gang med at forberede det næste søskendekursus som begynder i foråret. I har lært os en masse gennem de mange historier som I har fortalt.
    Godt Nytår.
    Hilsen John

    SvarSlet