mandag den 24. august 2015

Det begynder på lørdag

Så er det på lørdag kl. 09.00 at det hele går løs. Ådalskolen byder velkommen til august søskendekursus og vi glæder os helt vildt til at se dig og byde dig velkommen. Gennem de næste måneder her i efteråret skal vi mødes 3 gange – 2 lørdage og tilsidst en weekend, som vi kalder for en søskendecamp. Alle børn som deltager på et søskendekursus har en bror eller søster med særlige behov eller et handicap. Du kan altså rolig regne med, at I alle har mange oplevelser og erfaringer som er til fælles. Når man er søskende er der med garanti nogle situationer, som kan opleves mere eller mindre udfordrende. 

Vi har lavet et spændende program, som vi glæder os til at folde ud samtidig med, at det naturligvis også er dig, som skal være med til at fylde det ud med et godt indhold. Altså bliver et søskendekursus virkelig godt, når du deler dine erfaringer med de andre børn på kurset. På den måde kan I alle lære af hinanden. 

Her på bloggen vil vi undervejs lægge forskellige billeder op. Du er også meget velkommen til at skrive med eller fortælle hvad vi skal skrive om.

Vi glæder os til at se dig
Hilsen
Birgit, Birgitte og John

Ingen kommentarer:

Send en kommentar