lørdag den 18. juni 2016

Forventninger til et søskendekursus

Hvad kan du forvente?
Hvis du ikke har været med på et søskendekursus før, så kan det være svært at vide, hvad man går ind til. Måske har du hørt noget fra tidligere kursusdeltagere, måske har du set nogle billeder eller videoer, eller læst om kurset her på bloggen. Det er gode måder til at forstå hvad et søskendekursus er og vi må bare sige, at et søskendekursus er en fantastiske oplevelse. Et søskendekursus er et helt specielt eventyr. Et eventyr hvor du selv skal spille hovedrollen og er med til at udvikle kurset. En af pigerne fra sidste søskendekursus Mathilde siger det på denne måde ”jo mere du giver jo mere får du igen”. Bedre kan det ikke siges. Du vil selvfølgelig blive præsenteret for fantasifulde aktiviteter som er med til at lære dig, at der er andre søskende som oplever det samme som dig. Du vil også få en masse andre forslag til hvordan du kan håndtere de udfordringer som du selv kan opleve. Dernæst vil du lære en teknik ”at sparke røde tanker til hjørne” som vil kunne hjælpe dig når du synes at det hele bare er lidt for meget. Du vil også møde søde voksne, som har brugt meget tid på at strikke et godt program sammen til dig, og som glæder sig til at lære dig at kende, fordi de gerne vil lave noget fedt for dig. Fordi søskendekurset gør dig mere robust og gør en forskel, og det ved de.
Det betyder også, at du møder andre deltagere fra hele Danmark – nogle fra Herning og andre fra København. De er forskellige, og alle har noget fedt at byde ind med. Du vil komme til at snakke med dem om ting, som du nok ikke snakker med ret mange derhjemme om, og du vil komme til at opleve hele kurset med dem.
Alt dette kræver bare én ting af dig; at du er med og at du selv bidrager. Når du er åben for at bidrage garanterer jeg, at du får en kæmpe oplevelse som du bare kan glæde dig til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar