onsdag den 9. august 2017

Tak til Ådalskolens søskendekursus

Fra tid til anden får vi mails fra tidligere søskende og deres familier som skriver, at de har været rigtig glade for at deltage på søskendekurset navnlig også at kurset har været med til at gøre en forskel.
I sidste uge fik vi mail fra Mette og et uddrag fra mailen har vi fået lov til at bringe her. Tusind tak for dine flotte roser og vi håber at vi ser dig en anden god gang.
“Jeg har været virkelig glad for at deltage i Ådalskolens søskendekursus i Ringsted i foråret 2017. For mig er det helt tydeligt, at de voksne på kurset taler ud fra deres erfaringer med handicappede og ikke ud fra noget teoretisk udtænkt. De voksne er også super gode til at gribe og spørge ind til netop vores livsperspektiv og til vores erfaringer med at have en søskende som har et handicap. På søskendekurset taler vi om forhold vi alle genkender fra vores eget liv og netop det lys søskendekurset giver på disse livsomstændigheder skaber klarhed og oplevelse af sammenhæng, som er guld værd for forståelsen af min relation til min søster og for nye handlemuligheder”.
Mette, 12 år

Ingen kommentarer:

Send en kommentar